Senaste funktionerna i Outlook i förväg

IT-Tipset

Microsoft Outlook lanserar möjligheten för dig att testa en funktion i förväg. Ibland släpper Microsoft en ny funktion i Outlook som förändrar utseendet, känslan eller funktionerna i Outlook. Funktionen heter “Kommer snart” och du hittar den uppe till höger i menyfältet på din Outlook. Aktivera tjänsten och starta om Outlook så kommer den igång.

Först ut är en helt ny design och ett enklare gränssnitt för dig att använda i din e-post. Du kommer att bli ett nytt förenklat menyfliksområde där det blir en enskild rad med det viktigaste och de kommandon som du själv använder mest som du själv anpassar. I uppdateringen passar Microsoft även på att uppdatera läsfönstret, meddelandelistan och fönstret Mappar samt att de ger Outlook ett mer effektivt, modernt utseende.

Förutom att du redan nu kan få ett modernt och snyggt utseende på din Outlook så är det bästa med funktionen “kommer snart” att du själv kan vara med och påverka hur nya funktioner kommer att se ut.

Läs mer

  • Om förenklat menyfliksområde här
Säkra turisterna på Nya Zeeland

Säkra turisterna på Nya Zeeland

Så här inför sommaren kan det va intressant att spana på vad som händer i utveckling kring säkerhet i andra länder. Ska du åka till Nya Zeeland ska du passa dig för vad du har med dig för hemligheter i dina digitala enheter som du har med dig. En ny lag som antogs 2018 kan gränskontrollanterna kräva din pinkod för att visitera dina digitala enheter. Vägrar du kan du få en böter på upp till 5000$

Huawei slår tillbaks – har eget operativsystem

Huawei slår tillbaks – har eget operativsystem

Trump trodde att han slog ett stenhård slag mot Huawei när han stänger ut företaget från att delta i konstruktionen av amerikanska 5G-nät. Google gick snabbt ut med informationen om att de kommer att kasta ut Huawei ifrån Android-gemenskapen och begagnade Huawei-telefoner strömmade ut på Blocket. VD:n för Huawei har dock redan en plan för detta – ett eget operativsystem som de utvecklat sedan 2012…

Äntligen kan du säga Hej då till lösenord

Äntligen kan du säga Hej då till lösenord

Nu har Microsoft på allvar tagit tag i problemet med hackade datorer. Med Windows Hello kan du säga hej då till lösenord. Du använder istället biometrisk data för att logga in på din dator, office 365 mm. Systemet är dessutom superenkelt att sätta upp och fungerar såväl på privata datorer som i företagsdatorer.