Maxad produktivitet med Trello

Har du varit med om den där känslan i ett möte som är så fantastiskt kreativt och alla bara känner att “nu händer det”, och sedan vakna upp några veckor efteråt och inse att ingenting förändrades? Vilken besvikelse det blir. hur kommer sig då detta, och vad kan man göra åt det?

De allra flesta har en vardag som de redan fyller upp med fler timmar än dygnet har. Det där mötet är det som alla i mötet allra helst vill, men när de väl vaknar upp dagen efter kommer vardagen ikapp och snart är alla smarta idéer som bortglömda.

Idén är redan kläckt och det är vägen dit ni måste hjälpas åt att ta er på framåt för att nå målet. Bryt ned målet och kidnappa varandra för att nå målet med hjälp av en produktivitetsapp som Trello, Wunderlist eller Todoist.

Todo-app kan lösa knutarna

Istället för att fokusera på flådiga beslutsprotokoll som aldrig följs upp kan ni istället skapa en Board i Trello som ni alla delar. Det är superenkelt och funkar i såväl webbläsaren som i mobilen. Helt plötsligt får du en dynamisk aktivitetslista som du kan dela med andra.

Här lägger ni in de olika aktiviteterna löpande under mötet. Ni kan delegera aktiviteterna på en person, sätta slutdatum och dela upp de olika korten i deluppgifter. Dessutom kan ni ha kommunikation kring varje kort och därmed få ett flöde på den uppgiften som alla kan följa. Det går även att skicka ett Epost med en uppgift rakt in i Trello, dela filer och dela ut både inom och utanför organisationen.

Installera och testa Trello eller någon av de andra produktivitetsapparna och inse enkelheten och kraften i dessa gratisverktyg.

Läs mer

  • Trellos blogg om produktivitet här
  • Fler nyheter med Teknikfokus här