Hitta dina borttappade prylar

Friktionsfritt

Har du glömt bort vart du ställde bilen på parkeringsplatsen? Eller vill du ha koll på din cykel, dina barns prylar eller väskan? Då är TrackR innovationen som gör det möjligt utan att det ska kosta skjortan. För endast 29 dollar kan du skaffa dig denna fantastiska lilla GPS-spårare. Ett startupbolag i Kalifornien har skapat denna lilla pryl som gör det möjligt, och allt är paketerat i en liten rund tagg stor som ett mynt.  Du slipper dessutom månatliga abonnemang.

Hur funkar det?

Det är superenkelt att komma igång, det tar under 5 minuter för hela processen. Installera gratis TrackR appen på din telefon, koppla taggen till din telefon och spårningen är igång.

 

Läs mer

  • I källan för artikeln här
  • Se videon om hur TrackR fungerar här
  • På TrackR:s officiella site här
Säkra turisterna på Nya Zeeland

Säkra turisterna på Nya Zeeland

Så här inför sommaren kan det va intressant att spana på vad som händer i utveckling kring säkerhet i andra länder. Ska du åka till Nya Zeeland ska du passa dig för vad du har med dig för hemligheter i dina digitala enheter som du har med dig. En ny lag som antogs 2018 kan gränskontrollanterna kräva din pinkod för att visitera dina digitala enheter. Vägrar du kan du få en böter på upp till 5000$

Huawei slår tillbaks – har eget operativsystem

Huawei slår tillbaks – har eget operativsystem

Trump trodde att han slog ett stenhård slag mot Huawei när han stänger ut företaget från att delta i konstruktionen av amerikanska 5G-nät. Google gick snabbt ut med informationen om att de kommer att kasta ut Huawei ifrån Android-gemenskapen och begagnade Huawei-telefoner strömmade ut på Blocket. VD:n för Huawei har dock redan en plan för detta – ett eget operativsystem som de utvecklat sedan 2012…

Äntligen kan du säga Hej då till lösenord

Äntligen kan du säga Hej då till lösenord

Nu har Microsoft på allvar tagit tag i problemet med hackade datorer. Med Windows Hello kan du säga hej då till lösenord. Du använder istället biometrisk data för att logga in på din dator, office 365 mm. Systemet är dessutom superenkelt att sätta upp och fungerar såväl på privata datorer som i företagsdatorer.