CLOUD

Windows Virtual Desktop, now in public preview

Windows fortsätter sina satsningar på virtuella molnbaserade lösningar och lanserar nu en förhandsversion av Windows Virtual Desktop, en riktigt spännande lösning. Du har din dator i molnet, och lokalt samtidigt med en otrolig kraft i bakgrunden från hela serverklustret. Detta gör också att du kan köra din desktop på såväl PC, Mac eller till och med ifrån en Samsungtelefon.

Maxad produktivitet med Trello

Har du varit med om den där känslan i ett möte som är så fantastiskt kreativt och alla bara känner att “nu händer det”, och sedan vakna upp några veckor efteråt och inse att ingenting förändrades? Vilken besvikelse det blir. hur kommer sig då detta, och vad kan man göra åt det? Kanske kan Trello eller någon annan produktivitetsapp va lösningen.

Amazon Web Services till Sverige

Amazon kommer äntligen till Sverige! På sitt lanseringsevent i onsdags berättade Amazon att de storsatsar på att förlägga sitt 5e Europacenter i Stockholm för Amazon Web Services. Tiotusentals företag kan nu se fram emot säkrare datahantering och ännu snabbare tjänster.

Binero.cloud säkrar svensk data

Lanseringen av CloudAct i USA har fått många att se rött. Binoro Group tar på allvar upp kampen om data och skapar en helsvensk molnlösning där all lagring sker enligt svensk jurisdiktion.

Dropbox ser text i bild

Nu lanserar Dropbox möjligheten att identifiera och söka på text inuti bildfiler. Först ut är företagskunderna att få funktionen som rullas ut kommande månader.

Ta bättre beslut med Microsoft Power BI

Vi hanterar alla data. Under en arbetsdag skapas och analyseras mänger med information inom företaget. Alla möten, Excelfiler, CRM-system och besöksstatistik på hemsidan skapar just data. Skulle det inte vara bra om den gick att sammanställa visuellt?